فود متریال
کیفیت را تضمین می کنیم
صفحه اصلی
محصولات
اقلام و ملزومات بسته بندی
محصولات نهایی و آماده مصرف
پودر جلاتو و بستنی
تزئینات و دکور کیک و آبمیوه و بستنی
انواع کیک ها،کوکی ها کافی شاپ و رستوران
پودرهای نوشیدنی فوری
مواد اولیه صنایع غذایی
صمغ ها،هیدروکلوئیدها،امولسیفایرها،استابلایزرها
اسانس و طعم دهنده ها
پودر کاکائو،انواع قهوه و مشتقات آن
پودر شیر خشک و آب پنیر و مشتقات آن
سایر مواد اولیه
مواد شیمیایی
تجهیزات و دستگاه آلات خطوط تولید
ماشین آلات و دستگاه آلات مربوط به بسته بندی
صنعت شیر ،لبنیات و بستنی
دستگاه آلات و تجهیزات آزمایشگاهی
صنعت غلات،دانه های روغنی،روغن کشی،تصفیه روغن
آموزش ها
خدمات مشاوره
مشاوره راه اندازی کافی شاپ-بستنی فروشی-ژلاتو
مشاوره راه اندازی کارخانجات صنایع غذایی
مشاوره استقرار سیستم های کنترل کیفیت،تضمین کیفیت و
مقالات
استفاده از هیدروکلوئیدها در صنایع غذایی
سی ام سی چیست
بررسی مشخصات فیزیکوشیمیایی سی ام سی(کربوکسیل متیل سلولز/CMC) و نحوه انتخاب آن
مقالات مربوط به صنایع لبنی و بستنی
تفاوت بین بستنی و جلاتو
اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگیهای شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پ
تاریخچه بستنی
طرز تهیه بستنی
تکنولوژی های جدید در صنعت غذا
بررسی روش های شناسایی آنتوسیانین ها در مواد غذایی
کاربردهای تکنولوژی سرد کردن تحت خلاء در صنعت غذا
Antimicrobial agents from herbs and spices for food packaging applications
مقالات ورزشی و تغذیه ای
مروری بر شیوه های تغذیه(رژیم غذایی) و نیازهای ورزش بدنسازی
مواد اولیه صنایع غذایی
محصولات نهایی و آماده مصرف
تجهیزات و دستگاه آلات خطوط تولید
ماشین آلات و دستگاه آلات مربوط به بسته بندی
صنعت شیر ،لبنیات و بستنی
دستگاه آلات و تجهیزات آزمایشگاهی
فود متریال
کیفیت را تضمین می کنیم
ورود | ثبت نام
پروفایل
سبد خرید
صفحه اصلی
محصولات
اقلام و ملزومات بسته بندی
محصولات نهایی و آماده مصرف
پودر جلاتو و بستنی
تزئینات و دکور کیک و آبمیوه و بستنی
انواع کیک ها،کوکی ها کافی شاپ و رستوران
پودرهای نوشیدنی فوری
مواد اولیه صنایع غذایی
صمغ ها،هیدروکلوئیدها،امولسیفایرها،استابلایزرها
اسانس و طعم دهنده ها
پودر کاکائو،انواع قهوه و مشتقات آن
پودر شیر خشک و آب پنیر و مشتقات آن
سایر مواد اولیه
مواد شیمیایی
تجهیزات و دستگاه آلات خطوط تولید
ماشین آلات و دستگاه آلات مربوط به بسته بندی
صنعت شیر ،لبنیات و بستنی
دستگاه آلات و تجهیزات آزمایشگاهی
صنعت غلات،دانه های روغنی،روغن کشی،تصفیه روغن
آموزش ها
خدمات مشاوره
مشاوره راه اندازی کافی شاپ-بستنی فروشی-ژلاتو
مشاوره راه اندازی کارخانجات صنایع غذایی
مشاوره استقرار سیستم های کنترل کیفیت،تضمین کیفیت و
مقالات
استفاده از هیدروکلوئیدها در صنایع غذایی
سی ام سی چیست
بررسی مشخصات فیزیکوشیمیایی سی ام سی(کربوکسیل متیل سلولز/CMC) و نحوه انتخاب آن
مقالات مربوط به صنایع لبنی و بستنی
تفاوت بین بستنی و جلاتو
اثر کنسانتره پروتئین شیر و کنسانتره پروتئین آب پنیر بر راندمان، ویژگیهای شیمیایی، حسی و رئولوژیکی پ
تاریخچه بستنی
طرز تهیه بستنی
تکنولوژی های جدید در صنعت غذا
بررسی روش های شناسایی آنتوسیانین ها در مواد غذایی
کاربردهای تکنولوژی سرد کردن تحت خلاء در صنعت غذا
Antimicrobial agents from herbs and spices for food packaging applications
مقالات ورزشی و تغذیه ای
مروری بر شیوه های تغذیه(رژیم غذایی) و نیازهای ورزش بدنسازی
مواد اولیه صنایع غذایی
محصولات نهایی و آماده مصرف
تجهیزات و دستگاه آلات خطوط تولید
ماشین آلات و دستگاه آلات مربوط به بسته بندی
صنعت شیر ،لبنیات و بستنی
دستگاه آلات و تجهیزات آزمایشگاهی
09370242404
تاریخچه بستنی
در کتاب بستنی نوشته
پروفسور گلف
استاد دانشگاه گوئلف کانادا تاریخچه
بستنی
به این صورت بیان شده:
اگرچه سنت مصرف بستنی و در نتیجه تولید آن در ایالات متحده (امریکا) بسیار عمیق است، اما این محصول از اروپا به ایالات متحده معرفی شد و بسیاری از کشورهای اروپایی نه تنها سابقه طولانی در تولید بستنی دارند، بلکه رابطه عشقی جامعهشناختی با این محصول دارند
.
بستنی به خودی خود اختراع نشده است، بلکه از شیوههای چند قرن پیش که شامل خنککردن غذاها و نوشیدنیها با برف میشود، تکامل یافته است، که در نوشتههای تاریخی رومی به قرن اول پس از میلاد اشاره شده است. افسانهها میگویند که زمانی که ونیزی در قرن سیزدهم تاجر مارکوپولو که از سفر معروف خود به شرق به ایتالیا بازگشت، دستور العمل هایی برای یخ هایی آورد که گفته می شود هزاران سال در آسیا استفاده می شده است
.
با این حال، این افسانه بر اساس هیچ نوشته تاریخی قابل اثبات نیست
.
همینطور، افسانهای که در مورد کاترین دو مدیچی متولد ایتالیا وجود دارد، که گفته میشود پس از ازدواجش در سال 1533، سرآشپزهای آموزش دیده ایتالیایی را به دربار سلطنتی فرانسه آورده و همراه با آنها راز بستنی را با خود به دربار آوردند
احتمالاً اولین گام مهم در تکامل بستنی مدرن با توسعه فرآیندهای انجماد آب با استفاده از نمک یا نمک پتر(شکل معدنی نیترات پتاسیم
(KNO3)
است
(
و یخ انجام شد که در اوایل سال 1530 در ایتالیا
بود
اما برای انجماد غذا هی شیرین شده
تا اواسط قرن هفدهم مورد استفاده قرار نگرفت
.
در آن زمان، بستنی های یخی در میزهای ضیافت دربارهای سلطنتی و اشراف اروپا سرو می شد. شاید اولین دستور العمل منتشر شده برای بستنی های یخی از طرف مخزن ساز فرانسوی نیکلاس اودیگر در سال 1692 آمده بود،
در کتاب علم بستنی کریس کلارک که در تیم گروه صنایع غذایی بود درباره منشاء بستنی این گونه نوشته:
بستنی آنطور که امروزه می شناسیم حداقل 300 سال است که وجود داشته است، اگرچه منشأ آن احتمالاً به گذشته بسیار دورتر برمی گردد
.
تاریخچه بستنی پر از افسانه ها و داستان هایی است که شواهد واقعی کمی برای تایید آنها وجود دارد
.
یک داستان مربوط به نرون امپراتور روم (37
–
68 پس از میلاد) آغاز میشود که گفته میشود میوهای را که با برف سرد شده و توسط بردگان از کوهها پایین آورده شده بود، خورده است
.
در جاهای دیگر، سواران مغولی به اختراع بستنی شهرت دارند
.
آنها خامه را در ظروف ساخته شده از روده حیوانات به عنوان آذوقه در سفرهای طولانی در سراسر صحرای گوبی در زمستان می بردند
.
همانطور که آنها تاختند، خامه به شدت تکان میخورد، در حالی که دمای زیر صفر باعث یخ زدن آن می شد. گسترش امپراتوری مغول این ایده را در چین گسترش داد، جایی که مارکوپولو ظاهراً این ایده را هنگام بازگشت از سفر به ایتالیا آورد
.
در سال 1295. ادعا شده است که زمانی که کاترین دو مدیچی 14 ساله با دوک اورلئان (بعدها هانری دوم فرانسه) در سال 1533 ازدواج کرد، بستنی از ایتالیا به فرانسه وارد شد. همراهان وی ایتالیایی بودند
.
سرآشپزهایی که دستور بستنی را با خود آورده بودند.
تاریخچه تولیدبستنی
تاریخچه تولید بستنی قیفی
تولید بستنی
تولید بستنی سنتی
کارخانه بستنی سازی
تولید اولین بستنی جهان
کارخانه بستنی
تاریخچه بستنی
تاریخچه بستنی کریم باستانی
تاریخچه بستنی در جهان
تاریخچه بستنی در جهان ویکی پدیا
بستنی تاریخچه
اولین کارخانه بستنی سازی
اولین کارخانه بستنی سازی در ایران
سبد خرید
سفارش شما
جمع سبد :
0
پرداخت